DIUMENGE 15 D'ABRIL TALLER AMB MONTSERRAT IRANZO (DANSALUT)

Com alguns ja coneixeu, un diumenge al mes, us convidem a participar als tallers intergeneracionals del Graner guiats per un coreògraf o professional de la dansa. Un espai perquè adults, nens i nenes puguin compartir experiències a través de la dansa i el llenguatge del cos.

El proper diumenge 15 d’abril, la Monserrat Iranzo ens proposa una sessió on partirem de la dansa creativa per estimular la capacitat d'expressió i promoure la descoberta a partir del joc amb la música i la dansa.

En aquest taller s'ofereix un espai d’expressió corporal on establirem connexions de comunicació entre infant i adult referent a partir del llenguatge del cos. Seguint consignes i pautes de moviment anirem teixint una creació dansada on la comunicació no verbal i la creativitat seran l'eix.

Montserrat Iranzo I Domingo és intèrpret, dansaterapèuta i creadora escènica i condueix sessions amb infants i adults seguint aquesta metodologia de treball a l'espai DANSALUT (www.dansalut.com).

Si voleu conèixer més en profunditat el treball de la Monserrat des de Dansalut, podeu clicar el següent link on al minut 16 trobareu una entrevista i petit reportatge que va sortir a la TV3 la setmana passada: