Comencem "Te Veo en Danza"

Del 26 al 28 de gener es celebra a Barcelona la Primera Edició de "Te Veo en Danza", un espai de reflexió i trobada entre professionals i públic per aprofundir en les programacions i els espectacles de dansa dirigits als infants i als joves, organitzada per l'Associació Te Veo amb la col·laboració del Mercat de les Flors i el Graner .














L'Associació Te-Veo de teatre per a nens i joves es va crear el 1996 i està formada per diferents companyies de tot el territori espanyol i té com a objectiu crear un marc de referència en les arts escèniques per a infants i joves. Per aconseguir-ho promou trobades i jornades que donin espai al debat, a la reflexió i a la dinamització dels processos culturals entre professionals del sector i agents del sector educatiu.

Així, Te Veo en Danza, combina programació per a infants amb debats i taules rodones amb professionals internacionals com ara Emma Gladstone (Sadler's Wells) o Dominique Hervieu (Maison de la Danse de Lyon). 

3 dies intensos que tot just comencen avui i que de ben segur acabaran amb un bon grapat d'idees i reflexions per millorar i dinamitzar el sector de la dansa per a infants i joves. Us ho anirem explicant des d'aquí! 

I per acabar, si voleu podeu consultar el PROGRAMA de la Trobada!