RECOMANACIONS IMPORTANTS!

Avui he fet una selecció d’aquelles recomanacions que són imprescindibles:


Per a infants de 6 mesos a 12 anys 

Us recomano un artista japonès, en Taro Gomi, que escriu llibres respectant i imitant la manera de dibuixar d’un nen per alimentar el seu món imaginari.
L’any passat va venir al Món Llibre

Dues companyies internacionals de dansa per a infants que si vénen a Barcelona no us les podeu perdre:

La companyia de dansa italiana TPO  i Theatre Rites, companyia de dansa anglesa que acaba d’estrenar a Londres el seu nou treball “Mojo”




Els Concerts en Família de l’Auditori, un programa que s’anomena orquestra’t. Aquest any el Sebastián Garcia Ferro durà a terme la part escènica i coreogràfica.

Per aquelles famílies que heu descobert la dansa intergeneracional us recomano que veieu els treball del coreògraf Luca Silvestrini.

I al Teatre Lliure, del 17 de gener al 12 de febrer Bochetino, un conte on els espectadors són els principals actors.

La programació de La Sala Miguel Hernández de Sabadell s’ha de tenir present. Cada any fan un festival anomenat El Més Petit de Tots.

I la recomanació més immediata és la Companyia de dansa Aracaladanza que ve al GRANER a presentar el seu últim espectacle “Cu-cuco” dirigit especialment a infants d’entre 6 mesos a 3 anys. Aquest espectacle forma part dels 1ers ENCUENTROS TE VEO en danza. Doneu-vos pressa, és el 27 de gener!

A partir de 12 anys

Un llibre Polina de Bastien Vivès (La novela gráfica de l’any 2011 a França): és un còmic on s’explica la vida d’un ballarina. Quan s’escriu la vida d’una ballarina, si no és una biografia, es tendeix a explicar molts tòpics, però en aquesta història els tòpics de la dansa estant ben contextualitzats.

Marquese Scott ballant dubstep a càmera lenta:





Un bloc especialitzat en dansa: http://unblogdedanza.wordpress.com

Per als amants del Hip Hop, us recomano una botiga especialitzada en graffitis i art urbà que al mateix temps és una galeria. 

Una conferència amb anglès i subtitulada al català d'Adora Svitak (12 anys) sobre què poden aprendre els adults dels nens.

I si aneu per Lleida per aquestes dates, us deixo informació de la Fira de teatre de titelles. I aquí teniu una agenda cultural familiar de Tarragona, Lleida, Girona i Barcelona. http://www.toctoc.cat/

I per acabar, tres espais d’art, creació i escena contemporània que si aneu a Madrid no us podeu perdre:
La Casa Encendida,  El Teatro Price amb espectacles i tallers de circ i  El Matadero.

Montserrat Ismael i Biosca