On són els coreògrafs de les Estades artístiques?

El Lluc i el Pol Fruitós durant el mes de gener desapareixen, aniran a Paris. Cada any reserven un mes per la seva formació professional perquè un ballarí ha d’estar sempre en constant renovació.  

 L’Ester dóna classes de dansa contemporània i composició a l’escola Costa i Llobera de Sarrià amb nens i nenes de 6 a 12 anys, aquestes classes formen part d’un projecte artístic de l’escola i l’AMPA. Paral·lelament treballarà amb la seva coreografia Post Mortem. La recordeu? El segon dia de les estades, el 28 de desembre vam veure un fragment a la nostra mitja hora compartida. En aquest bloc hi trobareu un vídeo que ho explica. 

La Monica treballa com a terapeuta de DFA Reconeixement de Patrons Somàtics. També imparteix classes d'integració estructural, moviment i creació a la Caldera, a la Poderosa i a l’escola de formació de l’actor La Casona. També participa en un projecte anomenat Sudansa, on és vincula una escola amb un creador i junts fan créixer un projecte artístic dins de l’horari lectiu.