Del 27 al 30 de desembre vine a moure't al Graner!

El  Graner és el nou centre d’investigació i creació d’aprofundiment del llenguatge del cos i el moviment. Ubicat a la Zona Franca de Barcelona, s’inclou dins el Programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona i està associat al Mercat de les Flors.

Amb un espai de 1.000 m2, 4 sales d’assaig, creació i posada en escena, el Graner vol ser un centre de creació del moviment, que ofereixi a la gent l’oportunitat d’aprendre sobre la forma i pràctica artística, que serveixi per a tothom, per als creadors i també per al públic, amb activitats de proximitat al barri de La Marina, i per extensió amb tota la ciutat.

Aquest Nadal, el Graner ofereix als residents de La Marina i a qualsevol que vulgui participar-hi, la possibilitat de participar en quatre tallers amb professionals del moviment de diferents estils i àmbits: dansa creativa, hip-hop, videocreació i dansa intergeneracional.

Els tallers seran del 27 al 30 de desembre de 10h a 14h. El darrer dia es farà una sessió oberta als familiars a les 13h. A més a més, els creadors que imparteixen els cursos mostraran el seu treball i compartiran amb els participants un fòrum sobre com es desenvolupa un procés de creació professional. Per fer un seguiment dels continguts que els tallers generin i facilitar material educatiu complementari a les sessions de treball, es crearà un blog i es realitzarà un vídeo documental que s’entregarà a cada participant finalitzat el taller.

SESSIÓ OBERTA PER A FAMILIARS 30 de desembre a les 13h
HORARI
10h a 14h (a excepció del taller de dansa intergeneracional, 10h a 13h)
PREU TALLER
45€
PREU SESSIÓ DANSA INTERGENERACIONAL
5€ (2 nens i 1 adult) per sessió
INSCRIPCIONS
envia’ns un mail a info@granerbcn.cat


HIP-HOP AMB LLUC FRUITÓS 

Farà un recorregut per diferents estils de dansa com el Popping, el Locking, el Hip-hop o el B-boying.

Edat recomanada: de 12 a 16 anys.


DANSA CREATIVA AMB MÒNICA EXTREMIANA  

Descobrirem el cos i treballarem la consciència corporal i les qualitats del moviment a través d’exercicis d’improvisació i creació.

Edat recomanada: de 8 a 11 anys.
 

DANSA INTERGENERACIONAL AMB ESTER FORMENT

Un taller especial i diferent on s’utilitza la dansa i l’expressió del moviment en l’exploració i composició instantània

Edat recomanada: de 4 a 99 anys (infants acompanyats per adults).


VIDEOCREACIÓ AMB TXALO TOLOZA


Desenvoluparà un procés d’investigació sobre l’audiovisual i el moviment, sobre la relació del cos i la càmera, i sobre com aquesta condiciona i és motor d’un altre tipus de moviment.

Edat recomanada: de 14 a 16 anys.