RECOMANACIONS CULTURALS #1

Avui us recomanem una publicació digital, una activitat fotogràfica al Centre d’Art Santa Mònica i uns enllaços interessants per seguir donant voltes a la idea de la dansa aplicada a diferents àmbits i situacions quotidianes.
 
Sortirambnens és una publicació digital on oferim un ampli ventall d’activitats per fer amb nens i nenes de 0 a 14 anys. Aquí aglutinem gran part de l’oferta d’oci, entreteniment, aventura, cultura i gastronomia que hi ha a Catalunya i rodalies. Fem propostes i donem alternatives d’activitats adreçades als nens i nenes i també d’activitats que es poden fer amb ells. Entenem que dedicar temps als nens és un benefici per a tots.


Els tallers volen ser una primera incursió al món de la fotografia. L’objectiu és que els nens i nenes descobreixin que darrera de cada imatge hi ha, molt sovint, una construcció més elaborada del que aparenta a primer cop d’ull. A través del joc anirem desgranant i coneixent les decisions que es prenen, de forma conscient o no, en fer una fotografia.
Organitza: pingpongtherapy Col·labora: Arts Santa Mònica


RECOMANACIONS DIGITALS / VÍDEOS INTERESSANTS I DIVERTITS:

La dansa també pot aparèixer moltes vegades en contextos diferents, com en aquest cas en dos anuncis de televisió molt diferents!



I per acabar,  cliqueu i trobareu un vídeo interessant sobre la creativitat